Kukkakauppamme Helsingin Länsi-Pakilassa tarjoaa kukkapalvelut yrityksille

Ota yhteyttä

Pakilan Kukkatalo Helsingin Länsi-Pakilassa tarjoaa kukkapalvelut yrityksille. Hanki leikkokukat ja kukka-asetelmat liikkeestämme tai verkkokaupasta. Halutessasi toimitamme tuoreet kukat joka viikko antamaasi osoitteeseen. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivien kukkien valinnassa.

Osaavaa palvelua kaikissa yrityksen tarpeissa

Saat kukkakaupastamme kukat ja kukka-asetelmat yrityksen kaikkiin tarpeisiin, niin toimiston sisustukseen kuin esimerkiksi lahjaksi pitkäaikaiselle yhteistyökumppanille. Meillä on tarjolla Pohjois-Helsingin laajin valikoima leikkokukkia, ja erikoisalaamme ovat kauniit kukkasidonnat kauden kukista.

 

Saat meiltä esimerkiksi:

  • viikkokukat

  • ruukkukukat

  • kukkakoristelut arkeen ja juhlatilaisuuksiin

  • onnittelukukat

  • kukkien toimituksen toivomaasi osoitteeseen

Tutustu valikoimaamme juhla- ja sesonkikukkia ja kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Autamme sinua esimerkiksi kukkalajikkeiden valinnassa.

Viikkokukat toimitiloihin ja koristelut juhlatilaisuuksiin

Kukat voivat toimia osana yrityksen imagoa. Voit käyttää kukkia antamaan hyvän vaikutelman tiloissa vieraileville asiakkaille ja luomaan mukavaa ilmapiiriä työntekijöille. Kaunis kukkakimppu tai kukka-asetelma toivottaa tervetulleeksi ja piristää päivää esimerkiksi vastaanotto- ja neuvottelutiloissa. 

 

Tarjoamme Helsingin seudun yrityksille mahdollisuuden tilata viikkokukat meiltä toivomaansa osoitteeseen. Yhtä lailla olemme mielellämme apuna esimerkiksi juhlatilojen, puhujakorokkeiden, messuständien ja tapahtumien koristelussa. Tarvittaessa saat meiltä kukkien astiat lainaksi tapahtumaasi. Annamme mielellämme lisätietoja ja tarjouksen yrityksellesi.

 

Kukkakauppamme palvelee jokaisena viikonpäivänä ja sesonkiaikaan normaalia pidemmillä aukioloajoilla. Voit tulla käymään liikkeessämme henkilökohtaisesti tai soittaa tai lähettää sähköpostia.

 

Yksittäiset kukkakimput ja kukkalähetykset voit tilata helposti myös suoraan verkkokaupastamme. Olemme mukana sekä eKukka-palvelussa että Interfloran verkkopalvelussa. Löydät verkkokaupasta yksittäisiä kukkia, kukkakimppuja ja erilaisia kukka-asetelmia arkeen ja juhlaan.

Ota yhteyttä