Juhlakukat ja sesonkikukat Pakilan Kukkatalosta – palvelemme Länsi-Pakilassa Helsingissä

Ota yhteyttä

Pakilan Kukkatalosta löydät Pohjois-Helsingin laajimman valikoiman leikkokukkia. Saat meiltä myös ammattitaidolla tehdyt kauniit kukkasidonnat kauden kukista. Tule valitsemaan juhlakukat ja sesonkikukat kukkakauppaamme Helsingin Länsi-Pakilaan!

 

Voit myös asioita helposti verkkokaupassa. Toimimme yhteistyössä sekä eKukan että Interfloran kanssa, ja toimitamme kukat kotiisi tai muuhun toivomaasi osoitteeseen. Ilahduta itseäsi tai läheistäsi kukilla!

Kukat arkeen ja juhlaan

Pakilan Kukkatalon valikoimaan kuuluu kattava valikoima erilaisia leikkokukkia. Erikoisalaamme ovat kauniit kukkasidonnat, joilla ilahdutat itseäsi tai läheistäsi arjessa ja juhlassa.

 

Valikoimaamme kuuluvat:

  • joulukukat

  • juhlakukat

  • kesäkukat

  • kevätkukat

  • sesonkikukat

Tutustu esimerkkeihin kuvagalleriassa ja kysy lisää henkilökunnaltamme. Autamme sinua mielellämme sopivien kukkien valinnassa.

Kukat häihin

Joulukukat

Joulutähdet, amaryllikset ja muut joulukukat tuovat joulun tunnelmaa ja piristävät sisustusta. Tutustu esimerkkeihin kuvagalleriassa!

Juhlakukat

Kauniit ruusut, muut leikkokukat ja taitavasti tehdyt juhlakimput – katso kuvagalleriastamme esimerkkejä juhlakukista! Saat kukat mukaasi liikkeestämme Länsi-Pakilasta, tai voit tilata ne helposti verkkokaupasta.

Kesäkukat

Asiantuntevien myyjiemme avulla löydät sopivat kesäkukat parvekkeelle, pihalle, puutarhaan ja mökille. Tutustu esimerkkeihin kuvagalleriassa ja kysy lisää!

Kevätkukat

Nauti varhain keväällä puhkeavista kevätkukista istuttamalla ne jo edellisenä syksynä. Autamme sinua valitsemaan sopivat lajikkeet. Keväässä ilahduttavat myös kauniit kauden leikkokukat ja kukkakimput!

Sesonkikukat

Kukkakaupastamme löydät laajan valinnan sesongin parhaita leikkokukkia. Tule tutustumaan liikkeeseemme tai hae inspiraatiota kuvagalleriasta!