Kauniit hääkukat kukkakaupastamme Helsingin Länsi-Pakilasta

Ota yhteyttä

Saat Pakilan Kukkatalosta hääkukat ja muut kukat elämäsi tärkeimpiin hetkiin. Teemme muun muassa hiuskoristeet, morsiuskimput, vieheet, pukukorut ja heittokimput. Saat meiltä myös kukat hääpäivän kukkakoristeluun niin kirkossa kuin hääpaikallakin. Voit asioida liikkeessämme Helsingin Länsi-Pakilassa tai tilata kukat vaivattomasti verkosta. Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Kauniit kukat häihin toiveidesi mukaan

Suunnitteletko häitä? Me tarjoamme apua hääkukkien valintaan ja teemme kauniit morsiussidonnat. Saat meiltä morsiuskimput, heittokimput, hiuskoristeet, vieheet, pukukorut sekä kukat kirkon ja hääpaikan koristeluunkin. Ota yhteyttä ja varaa aika, niin suunnitellaan yhdessä häidesi arvoinen kokonaisuus.

 

Liikkeemme palvelee Länsi-Pakilassa Pohjois-Helsingissä jokaisena viikonpäivänä ja sesonkiaikaan pidennetyin aukioloajoin. Voit asioida helposti myös verkkokaupassamme. Löydät kukkiamme ja kukka-asetelmiamme niin eKukan kuin Interflorankin palveluista. Tutustu myös muihin juhlakukkiimme ja ilahduta itseäsi tai tulevaa puolisoasi jo ennen hääpäivää!

Juhla- ja sesonkikukat

Hääkimput ja hääpaketit toiveidesi mukaan

Voit tilata meiltä hääkimput ja heittokimput itsellesi mieleisistä kukista. Käytämme kauden sesonkikukkia ja kuivakukkia. Vaihtoehtoisesti voit valita jonkin useista hääpaketeistamme, jotka voivat sisältää esimerkiksi hääkimpun, sulhasen vieheen, bestmanin vieheen, kaason kimpun ja juhlapöydän asetelman. Tarjolla on myös vaihtoehtoja, jotka sisältävät muun muassa pieniä kimppuja. Halutessasi räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

 

Tarvittaessa saat meiltä lainaan kukka-asetelmien astiat juhlaasi. Voimme myös toimittaa kukat valmiiksi kirkkoon ja juhlapaikalle.

Tutustu verkkokaupassa

Tutustu hääkukkiin kuvagalleriassa

Olemme koonneet kuvagalleriaan joitakin esimerkkejä erilaisista hääkukista. Toteutamme kukkakimput ja -asetelmat toivomistasi kukista ja haluamaasi värimaailmaa noudattaen. Kukkien avulla voit helposti esimerkiksi toistaa häiden väriteemaa.