Surukukat ja surusidonnat Helsingin Länsi-Pakilasta

Ota yhteyttä

Kukat puhuvat puolestasi silloin, kun sanat eivät riitä. Pakilan Kukkatalo tekee kauniit surukukat ja surusidonnat kauden kukista toiveidesi mukaan. Halutessasi toimitamme kukat suoraan siunauspaikalle, muistotilaisuuteen tai muuhun toivomaasi tilaan. Saat meiltä myös surukortit ja -nauhat sekä tekstauspalvelun kortteihin.

 

Voit tilata kukat asioimalla liikkeessämme Helsingin Länsi-Pakilassa tai tilaamalla ne verkkokaupan kautta. Autamme sinua mielellämme sopivien kukkien valinnassa.

Surun hetkellä kukat lohduttavat

Kukat ovat kaunis tapa muistaa poismennyttä ja osoittaa välittämistä ja osanottoa vainajan läheisille. Kukkakauppamme ammattitaitoiset työntekijät tekevät toiveitasi kunnioittavat kauniit osanottokukat, surukimput, surulaitteet ja suruvihkot. Valikoimaamme kuuluu myös esimerkiksi suruadresseja. Toimitamme halutessasi kukat ennen tilaisuuden alkua siunaus- ja muistotilaisuuteen Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella.

 

Saat kukkakaupastamme:

  • osanottokimput lohduttamaan vainajan läheisiä

  • siunaustilaisuuteen vietävät surukimput

  • siunaustilaisuudessa laskettavat surulaitteet

  • seppeleet hautajaistilaisuuteen

  • surunauhat, surukorit ja adressit toivomallasi tekstillä.

Tutustu vaihtoehtoihin verkossa

Asioi liikkeessämme tai tilaa kukat verkosta

Voit tilata meiltä surukukat toivomistasi kukista joko asioimalla liikkeessämme tai verkkokaupan kautta. Kukkakauppamme Länsi-Pakilassa palvelee joka päivä. eKukka- ja Interflora-verkkopalvelut ovat avoinna aina kelloon katsomatta, ja voit tehdä tilauksen helposti esimerkiksi kotoa, työpaikalta tai hautajaisjärjestelyiden keskeltä.

 

Kerro tilauksen yhteydessä toimitusosoite ja ajankohta, niin toimitamme kukat perille tilaisuutta varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään myös lisää kukista, kukkasidonnoista ja muista palveluistamme – ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota yhteyttä

Kuvagalleria surukukista

Olemme koonneet kuvagalleriaan joitakin esimerkkejä tekemistämme surukukista. Voit pyytää meitä tekemään esimerkkien mukaisen sidonnan tai kertoa omista toiveistasi. Käytämme haluamiasi kukkia, ja liitämme kukka-asetelmaan tarvittaessa myös surunauhan tai esimerkiksi adressin.